Restaurant familiar de cuina de mercat, on descobrir els millors productes de temporada que pot oferir el Montserratí.
MINESTRA DE 6 VERDURES
Ingredients (per a 4 persones):
4 carxofes
Favetes fresques
Mongetes tendres de temporada
Pèsols
card vermell
4 espàrrecs blancs frescos
1 ceba
Mantega
Farina
Elaboració:
Netegeu les verdures i feu-ne la cocció per separat. Reserveu-les.
Munteu un roux (mantega, ceba i farina) amb uns encenalls de pernil de Jabugo i afegiu-hi el brou de la cocció de les verdures.
Feu la base del plat amb el roux i aneu posant-hi les verdures al damunt, amb molta cura per obtenir una bona presentació.
Bon profit!
TURISME D’OLESA
Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.
BUTLLETÍ DE NOTÍCIES
CONTACTA'NS
CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT© 2019 TURISME D’OLESA